Ondanks gebrek aan zon een mooie opbrengst!

Op 25 oktober waren we te gast bij EVO Energie in Doetinchem. Hans en Martin Jonker en collega’s verwelkomden ons in de gloednieuwe showroom, waar onze leden de enorme regenbui hadden getrotseerd – sommigen zelfs op de fiets en compleet doorweekt – om daar met een warme bak koffie of thee al vast lekker op te drogen en konden ‘opladen’ bij de infrarood afdeling.

Na een korte introductie werden we in drie groepen ingedeeld en kregen we een super interessante rondleiding langs alle producten en ruimten van EVO Energie. Aan de hoeveelheid vragen was duidelijk de interesse te merken: want wat is er veel mogelijk op het gebied van energiebesparing, energiewinning en -opslag en de vormen waarin je bedrijfsruimten of huizen kunt verwarmen op een geld- en energiebesparende manier. Super interessant!

Duidelijk was wel dat je bij EVO gehólpen wordt – en ze niet alleen een paar panelen achter de deur schuiven zoals vele ‘cowboys’ op de markt doen. Juist het voortraject, de adviezen, het meedenken in jouw persoonlijke situatie en niet onbelangrijk: de aftersales zorgen ervoor dat je met een gerust hart de juiste keuze maakt en dat je een bedrijf hebt waar je op terug kunt vallen.

Tussen de diverse onderdelen door en na afloop was er gelegenheid om in gezellige kleine groepjes met elkaar te praten en te netwerken, onder het genot van de heerlijke borrelplanken verzorgd door ’t Peeske. 

Al met al: ondanks de regen, toch een mooie spreekwoordelijke opbrengst – een mooie bijeenkomst met een goede opkomst, veel geleerd en leuke contacten gemaakt: daar halen wij nou weer onze energie vandaan!

Hartelijk dank aan Martin en Hans Jonker / EVO Energie voor de gastvrijheid en aan Carlo Stevering voor de foto’s.

Bekijk de foto’s hier ->>

Vergelijkbare berichten