De niet zo droge zomerborrel

Hoe de ‘niet-zo-actieve zomerborrel’ een ‘niet-zo-droge zomerborrel’ werd…

Hoe krijgen we het voor elkaar – na zoveel ontzettend warme dagen – de natste dag van het jaar tot nu toe uit te kiezen voor de zomerborrel? Gelukkig heeft het weer de pret niet mogen drukken en was het een groot succes! De enorme regenval zorgde er wel voor dat de ‘niet-zo-heel-actieve zomerborrel’ soms toch nog wel een ‘iets-actievere-zomerborrel’ werd: sommige leden lieten zich enorm van hun sportieve kant zien als ze discs van de grond moesten halen of van de ene spelplek naar de andere spelplek gingen rennen door de regen – letterlijk en figuurlijk verfrissend 🙂

Met een mooie opkomst konden we in 10 groepjes opgedeeld worden en speelden we laagdrempelige spellen tegen elkaar: telkens als jouw groepje won, kreeg je 15 elastieken van de tegenpartij. Ook hier zag je de winnaarsmentaliteit van onze ondernemers naar voren komen; er werd druk onderhandeld en soms gesjoemeld bij het afrekenen (ik noem geen namen, diegene weet wel wie ik bedoel ;-))

Door de teamsamenstelling kwam je in gesprek met andere leden die je normaal gesproken misschien niet zou hebben aangesproken; de teamspirit groeide per spel en ook naderhand zag je de teams nog steeds samen optrekken en genieten van het heerlijke eten dat Woodies met hun live cooking voor ons bereid had. Heel wat leden hebben hun netwerk op een laagdrempelige manier kunnen uitbreiden en nieuwe contacten gelegd, dat weten we wel zeker!

Wij kijken terug op een super geslaagde bijeenkomst. Hartelijk dank aan Markant Outdoorcentrum, Woodies en Wendy Stevering van Carlo Stevering fotografie voor de foto’s.

Bekijk de foto’s hier >>

Qua bijeenkomsten gaan we er even tussenuit voor een zomerstop.
Next stop: bijeenkomst Arbeidsmarkt in het Graafschap stadion op 20 september

Vergelijkbare berichten