Lidmaatschap Aanmeldformulier

Welkom bij IG&D Bedrijvig Doetinchem!

Vul onderstaand formulier in om lid te worden. Je ontvangt dan een schriftelijke bevestiging met inloggegevens voor onze app en website om jouw profiel verder te professionaliseren en zichtbaar te zijn voor onze andere leden. In onze app vind je het laatste nieuws, kun je zelf contact leggen met andere leden of een vraag stellen en je aanmelden voor onze bijeenkomsten. Je ontvangt ook voortaan onze nieuwsbrief en het is mogelijk om jezelf voor te stellen op onze website. 

Wat fijn dat je lid wil worden!

Type bedrijf(Vereist)
Ingangsdatum(Vereist)

Starter
Opstartende eenmansbedrijven (alleen het eerste jaar)

€ 280 / jaar

Excl. 21% BTW

0 t/m 5 medewerkers

€ 450 / jaar

Excl. 21% BTW

t/m 25 medewerkers

€ 640 / jaar

Excl. 21% BTW

Vanaf 26 medewerkers

€ 800 / jaar

Excl. 21% BTW

Meld je vandaag nog aan!

Lidmaatschap bij IG&D Bedrijvig Doetinchem

IG&D brengt graag ondernemers, het bedrijfsleven en (overheids)instanties met elkaar in contact. Onze leden zijn geïnteresseerd in nieuwe kansen en mogelijkheden en zijn actief betrokken bij ontwikkelingen in de markt. Samen leveren we een bijdrage aan succesvol ondernemerschap in een sterke regio. Onze gezellige bijeenkomsten zorgen voor verbinding en uitstekende gelegenheid om te netwerken. 

Contributie
Het lidmaatschap wordt per jaar gefactureerd. Bij tussentijds lid worden wordt alleen contributie over de resterende maanden in rekening gebracht. Opzeggen dient vóór 1 december van het kalenderjaar te geschieden. Alle bedragen zijn excl. 21% BTW.

Waarom lid worden? Wat krijg ik ervoor terug?

Je bent welkom op al onze netwerkbijeenkomsten. Dit zijn er ongeveer 8 tot 10 per jaar, daarnaast organiseren we vaak nog kleinschalige bijeenkomsten waarvoor je uitgenodigd bent. Bij de netwerkbijeenkomsten zorgen we altijd voor een hapje en een drankje, afhankelijk van het tijdstip is dit een volwaardige maaltijd of wat kleinere hapjes. Ook mag je bijna altijd een introducé meenemen naar een bijeenkomst. We zorgen voor een afwisselend programma tussen bedrijfsbezoeken, kennisdeling en actief netwerken.

Ook krijg je toegang tot onze app. Binnen onze app kun je contact leggen met al onze leden en blijf je op de hoogte van het nieuws dat wordt gedeeld en aansluit op de belangen van onze leden. Ook ontvang je onze nieuwsbrief, deze komt meestal 1x per maand uit.

Last, but zeker not least, ben je vanaf nu onderdeel van een groot collectief ondernemers en werknemers van organisaties in en rondom Doetinchem. We helpen elkaar en versterken elkaar. Ons bestuur neemt deel aan een structureel overleg met bijvoorbeeld de wethouder Economie en wethouder Mobiliteit, we vertegenwoordigen klankbordgroepen bij bijvoorbeeld het Mobiliteitsplan of bij Project Spoorzone. We spreken regelmatig in tijdens de gemeenteraad om op te komen voor de belangen van onze leden. Wij behartigen als één grote groep ook jouw belangen. Samen staan we sterk.

Lidmaatschap opzeggen?

Wat jammer! Graag horen we van jou wat we kunnen verbeteren zodat je wél lid blijft! Wil je toch opzeggen? Dan dien je dit vóór 1 december van het kalenderjaar te doen. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mail aan: secretariaat@igddoetinchem.nl.  

Lidmaatschap Opzeggen