Aftermovie | Terugblik Open Bedrijvendag Doetinchem

Aftermovie Open Bedrijvendag Doetinchem

Als initiatiefnemer van Open Bedrijvendag Doetinchem blikken wij – samen met de zestal parkmanagementorganisaties – met een grote glimlach terug op een geslaagde, eerste editie van het unieke evenement dat plaatsvond op 23|24 september in Doetinchem, Wehl, Gaanderen en Terborg!

Tijdens het evenement openden 45 deelnemende bedrijven hun deuren voor bezoekers en zetten zij zich daarmee in de schijnwerpers. Enerverend om te zien hoe de verschillende organisaties zichzelf presenteerden en bezoekers meer dan gastvrij verwelkomden.

Talloze bezoekers maakten tijdens het evenement goed gebruik van de kans om eens binnen te kijken bij bedrijven waar ze vaak langskomen en zich afvragen: ‘wat doen ze daar en wat wordt er gemaakt?’. Ook werd er gericht gezocht naar stageplekken en (ander) werk, volop genetwerkt, visitekaartjes uitgedeeld, kennis gedeeld en kwamen mooie verbindingen tot stand.
Zowel in Gaanderen en Terborg als in Doetinchem en Wehl reageerden bezoekers enthousiast.

Wil jij een glimp opvangen van de eerste editie van Open Bedrijvendag Doetinchem en zien hoe bedrijven zich op eigen wijze in de schijnwerpers zetten? Bekijk de aftermovie en #laatjeinspireren.

~ De Aftermovie is gemaakt door mediapartner VariaMedia. ~

Vergelijkbare berichten