Ondersteuning van het bestuur en aanspreekpunt leden

Het bestuur van IG&D Bedrijvig Doetinchem wordt ondersteund door het secretariaat, projectbureau en communicatie.
Neem gerust contact met ons, we zijn er om je te helpen en van dienst te zijn!

Foto van Jos Tiemessen, secretariaat IG&D

Secretariaat

Jos Tiemessen is uitvoerend secretaris voor IG&D en ondersteund het Algemeen Bestuur en de voorzitter bij overleggen en vergaderingen. Jos is eerste aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om zaken zoals het lidmaatschap en overige administratieve vraagstukken.

Naast het secretariaat behartigen voor de IG&D is Jos als Activiteitenmanager verbonden aan Binnenstad Bedrijf Doetinchem en weet hij met zijn grote netwerk mensen en organisaties met elkaar te verbinden.

Heb je een vraag voor het secretariaat? Bel Jos op 06 – 51 54 16 26 of mail hem via: secretariaat@igddoetinchem.nl

Foto van Carla Niezen, projectbureau IG&D

Projectbureau

Carla Niezen is onze spin-in-het-web en ze heeft veruit de meeste ervaring binnen IG&D. Carla vindt ondernemers vindt de leukste doelgroep om mee te werken en is betrokken bij heel veel werkgroepen, zoals Parkmanagement, Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening, Arbeid & Scholing, Duurzaamheid en Veilige Bedrijvenparken. Ze is een lopende wikipedia-pagina als het gaat om alles wat met IG&D, haar leden en ondernemend Doetinchem te maken heeft.
Ze biedt het bestuur en de werkgroepen hands-on ondersteuning en begeleiding en staat altijd voor de IG&D-leden klaar.

Heb je een vraag over een van de werkgroepen? Mail haar dan op projectbureau@igddoetinchem.nl of bel op: 06 – 23 91 95 21

Foto van Esther Kuiperij

Communicatie

Esther Kuiperij is verantwoordelijk voor de communicatie binnen IG&D en neemt zitting in de werkgroep CAL(Communicatie Activiteiten en Ledenwerving).
Ze onderhoudt de website, schrijft teksten voor de nieuwsbrieven, uitnodigingen en verslagen van de bijeenkomsten, houdt de IG&D app en LinkedIn bij en is bij de organisatie van de meeste bijeenkomsten betrokken.

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de bijeenkomsten, de website, de IG&D app of wil je een keer komen sfeerproeven bij een van onze events?

Mail haar dan op communicatie@igddoetinchem.nl of bel 06 – 23 07 90 04.