Uitnodiging Citybranding gemeente Doetinchem

Uitnodiging namens gemeente Doetinchem aan leden IG&D (en haar communicatieprofessionals!):

In de afgelopen periode is Urban Solutions, in opdracht van de gemeente Doetinchem en in samenspraak met aanjagers vanuit IG&D en BBD, aan de slag gegaan met de Citybranding voor Doetinchem.

Een citybrand vertelt het verhaal van de stad. Het laat zien wie we zijn en waar we voor staan. Én het kan helpen om nieuwe bewoners, ondernemers, studenten en arbeidskrachten aan te trekken. Mede door de inbreng van stakeholders uit verschillende sectoren in de stad hebben we in de afgelopen periode het ‘merk Doetinchem’ geladen. Door middel van o.a. interviews, deskresearch, (digitale) workshops en een expertpanelsessie zijn we nu gekomen tot een verhaal voor Doetinchem. En dat verhaal willen we graag aan u vertellen. In het traject tot dusver hebben meerdere bedrijven al meegedacht, zoals o.a. Rensa, Pas Reform, Stanstechniek, het Binnenstadbedrijf, Wopereis, Esbro, De Steck, diverse makelaars, Ronald van der Kemp en Sjoerd Weikamp. Maar ook partners zoals het Amphion, het Sportbedrijf, Achterhoek Toerisme, zorgaanbieders, Achterland en Koninklijke Horeca Nederland.

Graag nodigen de gemeente Doetinchem en Urban Solutions uw organisatie hierbij ook uit om kennis te nemen van de laatste stand van zaken en het vervolgproces.

Uitnodiging bijeenkomst IG&D – Citybranding Doetinchem
Datum: maandag 8 juli 2024
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem

Wat kunt u verwachten?
In de bijeenkomst nemen we u mee in het proces: onze genomen stappen om tot het ‘verhaal van Doetinchem’ te komen. En we presenteren uiteraard de inhoud: het ‘merk Doetinchem’ met het bijbehorende verhaal. De inhoud is gebaseerd op de, in het proces bedachte, bouwstenen en kernwaarden van Doetinchem als kloppend hart van de Achterhoek.

Een breed gedragen citybrand is belangrijk. Hoe meer we dezelfde kernwaarden uitdragen, en dit gecoördineerd doen, hoe effectiever dat is. Vanuit de deelnemers uit het traject tot nu toe krijgen we positieve reacties, positieve feedback en nuttige aanvullingen. We willen uw organisatie daarom dan ook graag nu het verhaal van Doetinchem vertellen.

We hopen op uw aanwezigheid, waarbij we uw marketing- of communicatiemanager ook van harte uitnodigen om aan te sluiten. Via communicatie@igddoetinchem.nl kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst (graag voor 6 juli, met vermelding van het aantal personen).

Ook willen we u op voorhand vast vragen na te denken of uw organisatie een rol wil spelen in het vervolg en op welke wijze we de Citybranding van Doetinchem collectief en efficiënt kunnen organiseren.

Graag tot ziens op maandag 8 juli!

Met vriendelijke groet, mede namens de gemeente Doetinchem,

Linda Annink Urban Solutions en Roeland Tameling CityResult

Vergelijkbare berichten