Strik erom! Wat een mooie meetingMATCH bij Sligro!

Als je de dag erna een mail ontvangt met de tekst: “Een inspirerende en gezellige avond, een mooi initiatief om ondernemers dichter bij elkaar te brengen.
Er valt zoveel te leren van elkaars ervaringen en we hebben allemaal een groot netwerk om te verbinden” …dan mag je je even heel blij voelen dat je onderdeel bent van de organisatie van de IG&D meetingMATCH, toch?

We kijken terug op een geslaagde, gezellige en heel nuttige avond bij Sligro. Naast onze eigen leden waren ook de parkmanagement leden en leden van Huntenkring Businessclub uitgenodigd. Dit zorgde voor een mooie mix van leden die elkaar al kenden en ‘vers netwerkbloed’ in de vorm van ondernemers en werknemers buiten onze eigen kring.

Na ontvangst met bubbels en een lekker voorafje werden de deelnemers in groepen ingedeeld, verspreid over de vestiging van Sligro in Doetinchem. Doel: elkaar leren kennen, van elkaar leren, elkaar helpen en antwoorden en adviezen ontvangen voor je concrete zoekvraag. Het goedverzorgde buffet was een gezellige en lekkere onderbreking waarbij het opviel dat veel mensen nog lang niet uitgepraat waren en elkaar opzochten om samen te eten en verder te praten. In de tweede ronde werden de samenstellingen weer opgeschud en kreeg je kans om weer een paar nieuwe gezichten te ontmoeten en dieper op elkaars dienstverlening of werk in te gaan. Ondertussen werden lekkere petit fourtjes en chocolade uitgedeeld om de drie gangen compleet te maken. De avond vloog voorbij en na afloop van deze meetingMATCH-rondes werd er nog volop nagepraat, geborreld en contactgegevens uitgewisseld. 

Een andere quote die we ook graag met je delen: “Wat leuk om op een ontspannen manier contact te hebben en ook uitgebreid de tijd te krijgen om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en gerichte vragen te stellen”. Precies wat we voor ogen hadden!

Bedankt aan iedereen die er deze avond was en vooral de grote bereidheid om elkaar te helpen – netwerken pur sang. Onze grootste dank gaat uit naar ons IG&D bestuurslid Albert Ketz en Sligro voor de organisatie, gastvrijheid, het lekkere eten en het beschikbaar stellen van zijn zaak voor deze grote groep mensen. Deze bijeenkomst gaat met grote glimlach en een strik erom de boeken in!

Bekijk hier de foto’s die onze huisfotograaf Carlo Stevering weer mooi wist vast te leggen!

Nog geen lid en wil je ook een keer komen sfeerproeven? Je bent welkom! Bekijk onze agenda voor een overzicht van de bijeenkomsten (deze wordt gedurende het jaar aangevuld) en stuur een mail naar communicatie@igddoetinchem.nl om je aan te melden.

Vergelijkbare berichten