Das war Wunderbar!

Das war Wunderbar!

Jongens, jongens, wat was dat gezellig! Waar sommigen met een Glühweintje in de hand hun bord bij de heater alvast aan het voorverwarmen waren, kwam het ook voor dat iemand – met de jas al aan – hoorde dat er nog een heerlijke Apfelstrudel aan zat te komen en tot grote hilariteit meteen zijn jas weer uittrok om dat lekkere toetje toch nog even mee te pakken. Het weer hielp ook enorm mee want met -4 graden buiten waande je je even in de Doetinchemse Alpen.

John en Christel Kobus en hun medewerkers van Alpenwijn hadden gigantisch uitgepakt om de leden van IG&D Bedrijvig Doetinchem op bourgondische wijze kennis te laten maken met al het goede dat de Alpen te bieden heeft: buiten waren tenten met feestelijke verlichting neergezet, binnen werden de meest lekkere gerechten gegeten in combinatie met Oostenrijkse topwijnen of alcoholvrije varianten aan gezellige tafels met de beroemde geblokte kleedjes.

En wie denkt dat Oostenrijk alleen schnitzels en patat te bieden heeft, is daar nu voor altijd op teruggekomen. Delicatessen zoals Fleischkäse mit Ei, Bohnensalat, Goulash soep en uiteraard de beroemde curry wurst en Kaiserschmarn werden door de Alpenwijners in traditionele kledij geserveerd. Leuk weetje: John Kobus is zelfs in het weekend ervoor ‘eventjes’ op en neer naar Oostenrijk geknald om de beste lokale kaas te kopen voor de Graukäse suppe en nog wat lekker vlees in te slaan!

Alle aanwezigen ontvingen bovendien bij het weggaan een ‘Doetinchemmer’ giftbox, want Alpenwijn wil je laten kennismaken met het beste uit de Alpen én uit Doetinchem!

Het was gezellig, er werd veel gelachen en gepraat en de avond vloog voorbij.

Niets anders dan heel veel complimenten en heel veel dank aan iedereen van Alpenwijn voor deze fantastische nieuwjaarsbijeenkomst!

Een goed begin van het nieuwe IG&D netwerkjaar – de toon is gezet!

 

Alle foto’s van onze huisfotograaf Carlo Stevering zien? Carlo maakt altijd een leuk overzicht, klik hier >>

Vergelijkbare berichten