Bedrijfsbezoek Corthogreen

Ik heb altijd al eens willen weten hoe ze die papiertjes maken met van die zaadjes erin, ken je ze en weet je wat ik bedoel? Ik weet het nu wel maar mag het niet zeggen: heel veel machines hebben ze zelf ontwikkeld bij Corthogreen in Terborg. Er ging een wereld voor me open, wat geweldig om dit bedrijf eens van binnen te mogen zien!

Wat is er veel te krijgen in ‘zaadgerelateerde duurzame producten en relatiegeschenken’. Van confetti voor in je tuin, tot de mini’s uit de grote supermarkten, kalenders met bijpassende zaden van de bloem van de maand en ga zo maar door. Echt heel erg leuk! Ondertussen leerde je nog van alles over bijvoorbeeld kiemkracht (je kunt beter dit jaar nog al die zaadjes planten, volgend jaar is de opbrengst een stuk kleiner) en hoe een ‘klein’ Achterhoeks bedrijf internationaal weet te groeien door steeds te innoveren en inmiddels een miljoenenomzet draait.

Prachtig bedrijf, ontzettend hartelijke ontvangst, een boeiende presentatie en interessante rondleiding met aansluitend nog eens een lekker buffet. Hartelijk dank Corthogreen voor deze supermooie bijeenkomst. We hopen – of eigenlijk vertrouwen erop – dat jullie door zullen bloeien en groeien met jullie organisatie! 

Onze fotograaf Carlo Stevering maakte nog meer mooie foto’s! Klik hier om ze te bekijken >>

Als je er niet bij bent geweest, heb je echt wat gemist!

Zet daarom gauw de volgende bijeenkomst in je agenda:
17 oktober 2024 – bedrijfsbezoek aan Varex Imaging. Tot dan!

Vergelijkbare berichten