Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen

Hoveniersbedrijf Oscar’s Groen met een eigen ontwerpbureau is al vanaf 1985 een begrip in de Achterhoek, ook buiten de Achterhoekse grenzen zijn we volop bezig om hovenierswerkzaamheden uit te voeren.

Oscar’s Groen werkt voor particulieren, bedrijven, (zorg)instellingen en gemeentes, waar we diverse hovenierswerkzaamheden uitvoeren t.w. ontwerp, advies, aanleg en onderhoud van tuinen, parken en plantsoenen.

We werken met vakbekwame hoveniers, die allen gediplomeerd zijn als hovenier. Natuurlijk hebben we ook stagelopers die we graag opleiden in het mooie “groene vak”.
In het hoogseizoen /drukke tijden, maken we gebruik van inleenkrachten die we van een groenuitzendbureau betrekken.

Aan het hoofd staat een ondernemer, die haar mannetje staat in de mannenwereld! Zij heeft het bedrijf in 2003 overgenomen van haar vader en moeder en heeft het bedrijf gebracht waar het nu is!

Ze heeft de keus genomen eind 2016, om het bedrijf stabiel te laten groeien en intern (kantoor) wijzingen te laten doorvoeren, zodat we met z’n allen weer klaar zijn voor de “groen toekomst”.

Sinds 2016 zijn we ingeschreven bij de “grossierlijsten systeem” van diverse gemeentes om ons heen, ook het tender systeem houden we in de gaten t.b.v. aanbestedingen.
Vanaf 2017 zijn wij Groenkeur groenvoorzieningen/ISO 9001:2015 gecertificeerd.