Bakker Wiltink BV

Brood zit in onze genen. Al sinds 1952. We zijn een echt familiebedrijf, bakkers van vader op zoon. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we steeds opnieuw uitdagende concepten, nieuwe smaken en eigentijdse broodvariaties. Zo maken we van brood elke dag iets bijzonders.
We zijn ondernemend in brood: Over brood kunnen we uren filosoferen. Maar wij houden het graag simpel en puur. En zo gaan we ook om met onze visie en missie. Kort en bondig. Zo is Bakker Wiltink al sinds 1952.

Bij Bakker Wiltink nemen we onze verantwoordelijkheid bij het produceren van levensmiddelen. Wij zijn volgens de hoogste IFS-, Glutenvrij en Skal-normen gecertificeerd en ons eigen kwaliteit managementsysteem PUIK zorgt er voor dat we Permanent Uitblinken In Kwaliteit. Van de beste grondstoffen, prima producten, een goede verpakking en schone machines en gebouwen, tot en met de zorg voor onze mensen, het milieu en de maatschappij.

Wij maken van brood iedere dag iets bijzonders. We werken met plezier en verdienen geld. Dat doen we met bewuste aandacht voor gezondheid, maatschappij, mens en aarde. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten broodvrienden worden.

Brood, gewoon bijzonder!
Elke dag een wonder
Beschikbaar wereldwijd…
Komt die tijd?
Brood, gewoon bijzonder!