Laden Evenementen

Bedrijfsbezoek/themabijeenkomst Corthogreen

19 september

Op 19 september 2024 zijn we te gast bij Corthogreen in Terborg.

“Lokaal ondernemen, internationaal groeien”

Wij Achterhoekers zijn misschien niet zo van zichzelf op de borst slaan, en: ‘moet je mij eens zien’. Maar soms mogen onze lokale pareltjes wel eens uitgelicht worden. Zoals Corthogreen. Een prachtig bedrijf uit Terborg dat onder ander relatiegeschenken met zaadjes (denk aan: flyers met zaadjes in het papier, tuinconfetti, mini moestuintjes) levert aan ontzettend veel Nederlandse én Europese retail (van Zweden tot Spanje en Portugal en Noorwegen) en ook nog eens in enórme hoeveelheden (miljoenen producten per keer).

Twee broers, jonge ondernemers, die het bedrijf van hun vader overnamen en door lokaal te ondernemen, internationaal gegroeid zijn. Van bijna op zwart zaad in de jaren ’90 naar een bloeiende handel in een gloednieuw pand. Een verhaal om trots op te zijn en als inspiratie mag dienen voor onze ondernemers.

Programma:

  • 16.00 uur Inloop
  • 16.30 uur Presentatie Corthogreen Lokaal ondernemen, internationaal groeien
  • 17.00 uur Rondleiding
  • 18.00 uur Buffet, netwerkborrel
  • 20.30 uur Einde

Aanmelden voor 17 september
Aanmelden (leden) gaat via de IG&D app.
Geen lid en wil je een keertje komen sfeerproeven? Wees welkom! Stuur een mail aan
communicatie@igddoetinchem.nl en we zetten je op onze gastenlijst.

Gegevens

Datum:
19 september

Locatie

https://www.google.com/maps?gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7Mg0IARAuGK8BGMcBGIAEMgYIAhBFGDkyCggDEAAYsQMYgAQyCggEEAAYsQMYgAQyBggFEEUYPDIGCAYQRRg8MgYIBxBFGD3SAQgyNDMxajBqN6gCALACAA&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=nl&sa=X&geocode=KekELMH1g8dHMcpPZESpWgXT&daddr=IJsselweg+45,+7061+XV+Terborg
IJsselweg 45
Terborg, Nederland
+ Google Maps